AM X TechGirl

Gezamenlijke missie: vrouwenemancipatie in Tech en IT

AM werkt aan gendergelijkheid en doorbreken stereotypering, daarvoor doen we onderzoek en stimuleren we gelijke representatie o.a. in Tech. Daar waar TechGirl kennis, expertise en vakkundigheid op het gebied van IT in huis heeft, vertegenwoordigt AM een community van ruim 44.000 vrouwen en weten we door middel van de verschillende onderzoeken wat er speelt op de werkvloer en waar de leer- en ontwikkelbehoeften van onze leden liggen. AM zet zich in om voor vrouwen een gezonder en kansrijker klimaat op de Nederlandse werkvloer te creëren. Techgirl staat ervoor om vrouwen te versterken op het gebied van technologie. Daar vloeide al snel een gezamenlijke missie uit voort: het versterken van vrouwelijk talent binnen de IT.

Samenwerking AM & TechGirl

De samenwerking tussen AM en TechGirl is ontstaan door de grote vraag vanuit onze community naar kennis, expertise en ontwikkeling in Tech. Om onze missie kracht bij te zetten hebben we gekeken naar waar de leer- en ontwikkelbehoeften binnen onze community ligt. Tech was bij uitstek het thema waar verreweg de meeste hulpvragen over binnenkomen. Daarom lanceren wij DevelopHer: een learning platform speciaal voor vrouwen die zich verder willen ontwikkelen in Tech.

Platform DeveloHher

DevelopHer is een platform waar we kennis vergaren en delen in de vorm van online cursusmateriaal. Met de eerste cursussen die live gaan hopen we uit te groeien tot een plek waar vrouwelijk talent samenkomt, waar vrouwen zichzelf kunnen ontwikkelen en met elkaar in contact kunnen komen.

Extra waardevol aan dit platform is dat je niet alleen een cursus koopt, maar óók toegang krijgt tot een platform waar experts aanwezig zijn die bijkomende vragen in de verschillende groepen (onderdelen) beantwoorden. Ook kunnen cursisten onderling over hetzelfde onderwerp in gesprek gaan. Geen website is hetzelfde en op deze manier ondervangen we óók de unieke situaties waar een hulpvraag over kan gaan.

De eerste cursussen die live gaan op het platform focussen zich op WordPress, Wix en Shopify.

Deelnemen aan het platform en één van de cursussen volgen?

Wix, WordPress of Shopify? (gratis) Wil je een website bouwen, maar twijfel je tussen de tools Wix, WordPress en Shopify? Zie je door de bomen het bos niet meer, en kun je wel wat overzicht gebruiken? Wij helpen je! In deze gratis cursus leer je over de verschillen, zodat je snel de beste keuze voor jezelf kunt maken.

Wix site bouwen (€69,-)

Wil je aan de slag met Wix, maar heb je geen idee hoe? DevelopHer leert je stap voor stap een Wix website bouwen. Van het inrichten van je site tot het kiezen van verschillende bewerkmodi, hoe je betaalde diensten toevoegt en hoe je je website uiteindelijk live zet. Jij leert het allemaal!

WordPress site bouwen (€99,-)

Meer dan 30% van alle wereldwijde websites is gebouwd met WordPress. Het is niet voor niets zo’n populair CMS, maar… hoe maak je zelf zo’n website? – wij leren het je aan de hand van verschillende modules, in tekst én video!

Shopify site bouwen (€49,-)

Coming soon! Met onze ‘Shopify site bouwen’-cursus leer jij binnen no-time om je eigen website te maken. En kom je er toch even niet uit? We’ve got your back! In de bijbehorende Shopify groep geeft een expert tips om jou weer op weg te helpen.

Privacy statement | Algemene voorwaarden | Talent dat het maakt 2023 | Alle rechten voorbehouden